Skip to main content
Okategoriserade

Driftsassistent på forskningsstationen Ar

By 12 maj 2022No Comments

BalticWaters2030 söker sommarpersonal till projektet ReCod, som genomförs på forskningsstationen Ar på norra Gotland. Projektet ska ta reda på om det går att hjälpa torsken förbi det sårbara äggstadiet och genom utsättningar av torsklarver öka antalet småtorskar i havet. Nu söker vi dig som brinner för Östersjöfrågor och trivs med praktiska sysslor för att hjälpa oss med projektarbetet under sommaren 2022.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om och drivs av att ge stöd åt medarbetare och som vill arbeta med djur i en vetenskaplig miljö. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Tillsyn av fisk, ägg och larver, inklusive matning
  • Enklare kontroll av vattenvärden
  • Tillsyn och underhåll av vattenreningssystem
  • Bistå vid fältarbete som utsättning av torsklarver eller provtagning
  • Bistå vid allmänt underhåll av anläggningen

Dina egenskaper

För att passa för tjänsten behöver du vara lösningsorienterad och beredd att ta tag i problem när de uppstår. Du trivs med att planera ditt arbete självständigt, är noggrann och villig att ta ansvar och initiativ. Det är meriterande om du har utbildning inom, eller intresse av, biologi och naturvetenskaplig forskning. Det är också meriterande om du tidigare arbetat med djur. B körkort är ett krav.

Om anställningen

Verksamheten styrs i stor utsträckning av naturens förutsättningar vilket gör att arbetstiderna kan variera. Du förväntas kunna arbeta såväl vardagar som helger. Du blir anställd på timmar där arbetstiden kan variera mellan 50-100% av en heltid, beroende på projektets behov och fältaktiviteter.

Ansökan

CV med personligt brev skickas till jobb@balticwaters2030.org. Urval och intervjuer kommer att ske löpande – välkommen med din ansökan redan idag!

Kort om rollen

Ort: Gotland, Ar
Titel: Driftsassistent
Anställningsform: Timanställning
Lön: Timlön efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Leave a Reply